Ürün Numarası: 109316

Visconti Mirage Dolma Kalem Coral Red KP09-04-FP

Müşteri Yorumları (0)
% 15
6.641,05 5.644,89
Özel İndirimler % 10 5.080,40 TL

Dolma Kalemler

Visconti Mirage Dolma Kalem Coral Red

 

· Sanat, muhteşem bir yanılsamadır ve gerçekliğin basit bir taklidi değildir. Bu yeni kalemle Visconti, güzellik fikrini bir serap olarak tanımladı ve merak uyandıran yeni estetik kodları tanımlayan bir nesneye yerleştirdi.

· Renk : Kırmızı

· Malzeme : Reçine

· Uç : Çelik Uç  ( Extra Fine, Fine, Medium ve Bold tercih edilebilir)

· Dolum : Kartuş (Dönüştürücü Kullanılabilir) Pompası ile birlikte gelir.

· Boyut : Standart

 

30. yıldönümlerini kutlamak için Visconti, en yeni, en uygun fiyatlı normal baskı dolma kalem koleksiyonunu piyasaya sürmekten mutluluk duyuyor: Mirage. Tamamen İtalya'nın Floransa kentinde yapılan bu dolma kalem, tüm yeni renklerle hoş ve modern bir tasarıma sahiptir. Kırmızı reçinesi açık kırmızı kıvrımları olan koyu kırmızıdır. Kavrama kısmı yazı sırasında rahat bir his için bitkisel reçineden yapılmıştır. Kalemin akışkanlığı, vücuttaki oyuk oluklar tarafından bozulmakta ve “serap” veya optik illüzyon hissi vermektedir. Visconti’nin güzel bir şekilde yazan yeni çelik uçuna sahiptir. Bir dönüştürücü dahildir ve standart uluslararası kısa veya uzun kartuşları da kabul eder.

 

Visconti, sanata referans vermek için renkleri ve şekilleri kullanan kalemlerin tasarım ve üretiminde ve ikonik Rembrandt ve Van Gogh koleksiyonları gibi renk tonlarının tedavisinde teknolojik bilgi birikiminde marka lideridir. Mirage koleksiyonu bir adım daha atıyor: adı bile sanatın harika bir yanılsama olduğunu, sadece bir taklit değil, güzelliğin tadını çıkarabileceğimiz bir serap olabileceğini ilan ediyor. Bu kalem, sürekli ışık efektleri oluşturan oyuklarla vurgulanan yansımaları zor ve aldatıcı bir nesne yaratan bir malzemeden yapılmıştır. Yanardöner hafifliğiyle modern: harika bir sanatçı gibi Marcel Duchamp 50 yıldan daha uzun bir süre önce ilan etti: "Hadi serap güzelliğinin tadını çıkaralım, çünkü bu bize kalır."

 

Bu Mirage kalemi, modern bir tasarıma sahip yeni bir şekle ek olarak, Visconti üretimi için iki önemli yenilik sunar: Üretimi nesnenin üç boyutluluğunu vurgulayan yeni bir klip ve kapakta olmayan Kalem Sistemim Ancak, gövdenin altında, metal bir yapıya sahip olan başlığı "kesen" klipsin tarzını tam olarak görebilmek için.

 

Bu kalemi mıknatıslanmış MyPen Sistemiyle kişiselleştirebilirsiniz. Visconti logosunun yerine finial olarak değiştirebileceğiniz doğal taşlar sunuyoruz.

  • Bizi Takip Edin