Ürün Numarası: 117052

Mühle Tıraş Seti S 33 P 84 S

Müşteri Yorumları (0)

Kişisel Ürünler

Mühle Tıraş Seti S 33 P 84 S

MÜHLE Tıraş Seti, Silvertip Fibre® sentetik kıl, jiletli tıraş makinesi, kapalı taraklı, tutacak yeri porselen

3 parçalı tıraş seti, tutacak yeri metal- krom kaplama, manda boynuzu :

Tıraş fırçası kıl tipi: Silvertip Fibre® sentetik kıl

Materyal: porselen

Büyük boy tıraş fırçası, düğüm çapı: 23 mm

Gillette® Mach3® ile uyumlu, 3 bıçaklı tıraş bıçağı

Metal yapım stant, krom kaplama

Jiletli tıraş makinesi 3 parçadan oluşmaktadır.

Boyut: 120 mm x 180 mm

Ağırlık: 574g

Klasik tıraşın ilk örneklerindeki gibi CLASSIC serisinden olan SOPHIST, ürünleri çok eskiyi hatırlatıyor olsa da bundan daha çağdaş olamazdı. Yuvarlak şekilleri ve sade tasarımlarıyla, kullanımı da görünümü de keyif vericidir. Üretimde kullanılan kıymetli ve kusursuz materyallerden dolayı, bir ömür boyu bozulmadan, özellikle güzel kalacaktır. Manda boynuzu, Afrika karaağacı, porselen, parlatılmış birinci sınıf reçine: Bu serideki malzemeler, kelimenin tam anlamıyla sofistikedir.

El yapımı modellerin her biri bir doz fazla Saxon sabrı ile üretilmiştir; öyle ki tıraş fırçası uçları ve krom kaplama parçalarından, fırça tabanındaki incelikle işlenen MÜHLE mührüne kadar. Sizlere tıraş fırçası kıl tipinde seçim özgürlüğü sunulmaktadır: Sizin tercihinize göre, kıllar isterseniz boz porsuk tüyü kullanılarak isterseniz de sentetik Silvertip Fibre® kullanılarak üretilir. Bu seriye ait tıraş fırçalarının düğüm çapı 23 mm’dir.

Silvertip Fibre®

Yüksek kaliteli sentetik lifler, kendi buluşumuzdur ve dünyada bir ilki temsil eder. Malzeme özellikleri, değerli doğal liflerin, boz porsuğa benzeyen, sentetik olarak üretilmiş birinci sınıf bir kalite sunar. Kullanıcıların çoğunluğu, aslında bu kalitenin doğal kıllardan bile daha iyi performans özellikleri sunduğunu söyler.
‘Silvertip Fibre®’ ince uç kısımlarında çok yumuşak, ancak orta bölümlerinde doğal kıllardan biraz daha kararlıdır. Bu özellikler, köpürme işlemi sırasında istenilen sağlam duruştan vazgeçmeksizin, köpük uygulandığında ciltte hoş, yumuşak bir his oluşturur. Günlük kullanımda, elle işlenmiş lifler, daha hızlı kururken sabunlara ve kremlere karşı dirençli oldukları için doğal kıllardan daha az hassastır.
Tamamen vegan olan bu lifler doğal kıllardan daha uzun ömürlüdür, çünkü az miktarda tıraş sabunu veya kreminden, özellikle kremsi ve kalın bir köpük elde edilir ve sonuç olarak daha az kullanılır.

Silvertip Fibre® kılından elde edilmiş sentetik tıraş fırçaları doğal kıl tıraş fırçaları ile karşılaştırıldığında bakımı oldukça zahmetsizdir. Ayrıca kolay kuruma özelliği sayesinde seyahat tıraş fırçalarında kullanılır.

Porselen

Antik Çin zamanlarından beri var olmasına rağmen, Avrupa’da ‘beyaz altın’ olarak bilinen porselen, ilk defa 1708 yılında üretilmeye başlanmıştır. Oldukça değerli ve elegant olan bu materyal, üretimin başlangıcından sonuca ulaşma aşamasına kadar son derece titizlikle muamele görmelidir. Her bir parçaya önce şekil verilir, ardından sırlanır ve el ile ısıtılır. Daha sonra, üst ve alt parçalar krom kaplı pirinç parçaları ile birleştirilerek eşleştirilir.

Gilette Tıraş Seti Nasıl Kullanılır?

Tıraş köpüğü hazırlayın: Ilık su, tıraş fırçası ve tıraş kremi ya da tıraş sabunu yardımıyla tıraş köpüğünüzü bir kase içinde hazırlayın. Tıraş fırçanızı ılık su ile ıslatın ve silkelemeden sabun/krem üzerinde dairesel hareketlerle çırparak köpük oluşturun. Tıraş köpüğünün daha kalın ve yoğun olması için fırçanıza birkaç damla su damlatarak köpüğün kıvamını ayarlayabilirsiniz.

Cildinizi tıraşa hazırlayın: Kusursuz bir geleneksel ıslak tıraş için, daima sıcak duş sırasında veya sonrasında tıraş olun. Cildinizi yumuşatmak ve sakalları tıraşa hazırlamak için cildinize köpük uygulayın. Tıraş köpüğünün tıraş fırçasıyla uygulanması cildin üzerindeki ölü tabakanın atılmasına yardımcı olurken kılları kaldırarak konforlu bir tıraşa hazırlar. Ayrıca mümkünse, köpüğün cildinizde en az 1-2 dakika beklemesi sakalların daha çok yumuşamasına ve daha kolay tıraş olmanıza olanak sağlar.

Tıraş bıçağını kontrol edin: Gillette tıraş bıçağınızın ucundaki kayganlaştırıcı bantları kontrol edin, aşınmamış olmalıdır, jiletlerin arasında tıkanıklık olmamalıdır. Gillette tıraş bıçağı tıraş sırasında körlük hissi veriyorsa başlığınızı değiştirmelisiniz. Cilt tahrişine neden olan ve en sık yapılan hata körleşmiş jiletlerle tıraş olmaktır.

Tıraşa başlayın: Bıçağı bastırmadan nazik dokunuşlarla tıraş olun. Gillette tıraş bıçağınızın, jilet aralarında tıkanıklık olmaması için sık sık durulamalısınız. İlk perdeyi daima sakalların çıkış yönünde olun. İkinci perdede sakalın çıkış yönüne dik açıda ya da sakal çıkış yönünün tersine tıraş olabilirsiniz.

Durulayın ve nemlendirin: Tıraştan sonra cildinizi soğuk suyla durulayın, tıraş sonrası balsam ya da losyonu sürerek nemlendirin, besleyin ve ferahlatın.

Mühle iki çeşit kartuşlu tıraş bıçağı sunar:

Gillette® Mach3® sistemi dünyanın en sık kullanılan tıraş sistemlerinden biridir. Üç kademeli bıçaklar size rahat ve cilde yakın bir tıraşı garanti eder. Bıçaklar her yerde bulunan satıcılardan temin edilebilir. Mühle ıslak tıraş bıçak sistemleri tüm Gillette® Mach3® bıçakları ile uyumludur.  (Mach3® Sensitive ve Mach3® Turbo)

Gillette® Fusion™ tıraş sistemi,  birbiri üzerinde beş adet jilet ve aynı zamanda kartuşun arka tarafına konumlanmış hassas kenar bıçağı içerir. Bu tasarım cilde oldukça yakın ve nazik bir tıraş sağlar. Kullanımı basit ve güvenlidir, hatta ilk defa tıraş olacaklar bile kullanabilir. Gillette® Fusion™ bıçaklarını varolan tüm süpermarket, eczane gibi satıcılardan temin edebilirsiniz. Mühle ıslak tıraş bıçak sistemleri tüm Gillette® Fusion™ bıçakları ile uyumludur. ( Fusion™ Proglide,   Fusion™ Proglide Power, Fusion™ Proshield)

  • Bizi Takip Edin