Ürün Numarası: 117058

Mühle Tıraş Seti S 31 M HXG Forest

Müşteri Yorumları (0)

Kişisel Ürünler

Mühle Tıraş Seti S 31 M HXG Forest

Mark Braun tasarımı tıraş seti, Silvertip Fibre sentetik, jiletli tıraş makinesi, kapalı taraklı, tutacak yeri alüminyum – orman yeşili

Bu paket, Hexagon serisine ait tıraş fırçası, jiletli tıraş makinesi, 1 adet Mühle yaprak jilet ve tıraş seti standından oluşur.

Tıraş fırçası kıl tipi: Silvertip Fibre sentetik (tıraş fırçasının başlığı çevrilerek açılabilir ve değiştirilebilirdir.)

Tıraş fırçası düğüm çapı: 21 mm

Jiletli tıraş makinesi: kapalı taraklı, tüm yaprak jiletlerle uyumlu

Tutacak yeri: anodize alüminyum

Stant: metal-krom kaplama

Hexagon jiletli tıraş makinesi 3 parçadan oluşmaktadır. Başlangıç - orta seviyede kullanıcılar için uygun olan kapalı taraklı jiletli tıraş makinenizi, ileri seviye kullanıcılarımıza tavsiye ettiğimiz açık taraklı başlığa dönüştürmek için R41 Offen Chrom yedek başlığını edinebilirsiniz.

Tıraş fırçası tutacak yeri: 55 mm x 32 mm

Jiletli tıraş makinesi: 102 mm x 12 mm

Tıraş fırçasının ağırlığı: 127 g

Jiletli tıraş makinesinin ağırlığı: 67 g

Tıraş seti boyutu: 130 x 95 mm

Toplam ağırlık: 427 g

Hassas araçlar, kusursuz tasarım: Yeni HEXAGON serisi… Mühle yeni Hexagon serisi için ünlü Berlin tasarımcısı Mark Braun ile işbirliği yaptı. Sonuç? Ustalıkla orantılı en iyi tıraş ürünleri – fakat hiç de klasik değil- .

Neden mi? Çünkü ürünlerin her birinin altıgen profili, çağdaş ve ergonomik tasarımı, iyi bir tutuş ve işlevsellik sağlamak için geleneksel ve tamamen pratik unsurlarla birleştirilmiştir. Bu da, Mark Braun’un zaten çok sayıda ödül kazandığı bir tasarım yaklaşımıdır.

Yepyeni ama yine de tanıdık: Tutacak yerinin mat kaplaması bile yeni ve sade bir gravür gibi (tıpkı Myriad Pro yazı tipinde). Elbette bu ürünler de diğerleri gibi Mühle’nin içinden geçer: jiletli tıraş makinesi, klasik R89 ile aynı başlığa sahiptir. Koleksiyonu tamamlayan ek bir detay ise, Mühle’nin mükemmel olduğu bir iş: yani krom kaplamadır.

Grafit, orman yeşili ve bronz’dan daha modern veya dünyevi bir renk seçimi olamazdı. Bu ince toprak ana tonları, tıraş kültürünün ait olduğu Saksonya ve Bohemya arasındaki engebeli topraklardan Erzgebirge’ye de küçük bir referans…

Hexagon tıraş seti Mark Braun’un tasarımıyla 2017 yılında Red Dot Tasarım Ödülü, Alman Tasarım Ödülü, yılın imalat ürünü ödülünü aldı!

Silvertip Fibre®

Yüksek kaliteli sentetik lifler, kendi buluşumuzdur ve dünyada bir ilki temsil eder. Malzeme özellikleri, değerli doğal liflerin, boz porsuğa benzeyen, sentetik olarak üretilmiş birinci sınıf bir kalite sunar. Kullanıcıların çoğunluğu, aslında bu kalitenin doğal kıllardan bile daha iyi performans özellikleri sunduğunu söyler.
‘Silvertip Fibre®’ ince uç kısımlarında çok yumuşak, ancak orta bölümlerinde doğal kıllardan biraz daha kararlıdır. Bu özellikler, köpürme işlemi sırasında istenilen sağlam duruştan vazgeçmeksizin, köpük uygulandığında ciltte hoş, yumuşak bir his oluşturur. Günlük kullanımda, elle işlenmiş lifler, daha hızlı kururken sabunlara ve kremlere karşı dirençli oldukları için doğal kıllardan daha az hassastır.
Tamamen vegan olan bu lifler doğal kıllardan daha uzun ömürlüdür, çünkü az miktarda tıraş sabunu veya kreminden, özellikle kremsi ve kalın bir köpük elde edilir ve sonuç olarak daha az kullanılır.

Silvertip Fibre® kılından elde edilmiş sentetik tıraş fırçaları doğal kıl tıraş fırçaları ile karşılaştırıldığında bakımı oldukça zahmetsizdir. Ayrıca kolay kuruma özelliği sayesinde seyahat tıraş fırçalarında kullanılır.

Geleneksel Tıraş Seti Nasıl Kullanılır?

Tıraş köpüğünü hazırlayın: Ilık su, tıraş fırçası ve tıraş kremi ya da tıraş sabunu yardımıyla tıraş köpüğünü hazırlayın. Tıraş fırçanızı ılık su ile ıslatın ve fırçayı silkelemeden kase içindeki sabun/krem üzerinde dairesel hareketlerle çırparak köpük oluşturun. Tıraş köpüğünün daha kalın ve yoğun olması için fırçanıza birkaç damla su damlatarak köpüğün kıvamını ayarlayabilirsiniz.

Cildinizi tıraşa hazırlayın: Kusursuz bir geleneksel ıslak tıraş için, daima sıcak duş sırasında veya sonrasında tıraş olun. Cildinizi yumuşatmak ve sakalları tıraşa hazırlamak için cildinize köpük uygulayın. Tıraş köpüğünün tıraş fırçasıyla uygulanması cildin üzerindeki ölü tabakanın atılmasına yardımcı olurken kılları kaldırarak konforlu bir tıraşa hazırlar. Ayrıca mümkünse, köpüğün cildinizde en az 1-2 dakika beklemesi sakalların daha çok yumuşamasına ve daha kolay tıraş olmanıza olanak sağlar.

İlk tutuş: Jiletli tıraş makinesi cilde 30 derece tutulmalıdır. Doğru açıyı bulmak için makineyi önce cildinize paralel şekilde tutun. Ardından tıraş makinesini yavaş yavaş yukarı kaldırın, jiletin cildinize değdiğini hissettiğiniz anda durun, bu tutmanız gereken 30 derecelik açıdır. Yaklaşık 5 tıraştan sonra doğru açıyı yakalayıp pratik kazanacağınızdan emin olabilirsiniz.

İlk perde: Jiletli tıraş makinesi kullanırken bilmeniz gereken en önemli kural, makineyi bastırmamaktır. Tıraş makinesinin kendi ağırlığıyla işini yapmasına izin verin. İlk perdeyi sakal çıkış yönünde alın. Makinenin sakallarınızı kesmediğini hissettiğiniz yerlerden tekrar geçmeyin. Jiletli tıraş makinesi, sakalları azaltarak keser, tek perdede sinekkaydı tıraş vermez. Bu bölgeleri ikinci perdeye saklayın. Tahrişin en basit nedenlerinden biri, cildin üzerinde tıraş bıçağının bastırarak ve tekrar tekrar geçilmesidir. Buna izin vermeyin!

İkinci perde: Cildinize tekrar köpük uyguladıktan sonra ikinci perdeyi de sakal çıkış yönüne doğru olarak, kalan sakalları temizleyin. Daha yakın bir tıraş istiyorsanız, sakalın çıkış yönüne dik açıyla (burundan kulağa ya da kulaktan buruna doğru) tıraş olabilirsiniz.

Durula – nemlendir: Tıraştan sonra cildinizi soğuk suyla durulayın, tıraş sonrası balsam ya da losyonu sürerek nemlendirin, besleyin ve ferahlatın.

Mühle jiletli tıraş makineleri tüm markaların çift taraflı yaprak jiletleri ile uyumludur. Size klasik tıraş makinelerimiz ile kusursuz uyum içinde çalışan yaprak jiletlerimizi tavsiye ediyoruz.

  • Bizi Takip Edin