Ürün Numarası: 117062

Mühle Rocca Tıraş Seti S 31 M 96 JET

Müşteri Yorumları (0)

Kişisel Ürünler

Mühle Rocca Tıraş Seti S 31 M 96 JET

Rocca Tıraş Seti - S 31 M 96 JET

3 Parçalı Rocca tıraş seti - DLC kaplama - siyah

Tıraş fırçası: Silvertip Fibre

Fırça düğüm çapı (M): 21 mm

Jiletli tıraş makinesi - kapalı taraklı - paslanmaz çelik

ROCCA seviye olarak orta yumuşaklıkta bir tıraş sağlayan kapalı taraklı (R 89) makinelerimiz ile, ustura yakın tıraş veren agresif açık taraklı (R41) makinelerimiz arasında yer almaktadır. Açık taraklı aletlerden biraz daha yumuşak, kapalı taraklı kadar yumuşak olmayan alet arayışında olan kullanıcılarımız, bu makineyle keyfin yanında mükemmel bir tıraş alacaklardır. Günlük tıraş için uygundur. Size jiletli tıraş makinelerimiz ile mükemmel uyum içinde çalışan Mühle yaprak jiletlerimizi öneriyoruz.

ROCCA

En yeni üyemiz olan ROCCA serisi: Oldukça güzel ve özellikle eril… Mühle’nin bilinen ürünlerinden biraz daha modern ve daha belirgin hatlara sahiptir. En ince ve en dayanıklı paslanmaz çelikten üretilmiştir. Fakat gösterilen bu çabaya değer: ürünler özellikle sağlam ve dayanıklıdır. Saten veya çok ince mat kaplama, sadece dokunduğunuzda değil, aynı zamanda elegant ve hoş görünümüyle izlerken de size kendinizi iyi hissettirir.

Rocca serisi jiletli tıraş makinelerinin verdiği tıraş kendine özeldir. Agresiflik olarak bilinen kapalı taraklı makineler ile açık taraklı makineler arasında yer almaktadır. Tıraş makinesinin başlığı sadece Rocca makineler için uyumlu ve kendine özeldir.

Tüm bu detaylarla, ROCCA ile bırakacağınız miras oldukça ortadadır. Bu ürünlerin tasarımı, klasik Mühle modellerinin daha da geliştirilmesi ile elde edilmiştir. ROCCA adı (İtalyancada kale), en iyi malzemeleri ve aynı zamanda bir MÜHLE ürününün ömür boyu sizinle kalacağı manasını taşır.

Siyah tutacak yerinin tırtılsı yüzey yapısı, klasik tıraş bıçağının sapı için modern bir yorumdur. Peteğimsi yapı ise, saten kaplı paslanmaz çeliğe zıt bir vurgu sağlamakla kalmaz, aynı zamanda çok dokunsaldır ve mükemmel kavrama sağlar.

Silvertip Fibre® 

Yüksek kaliteli sentetik lifler, kendi buluşumuzdur ve dünyada bir ilki temsil eder. Malzeme özellikleri, değerli doğal liflerin, boz porsuğa benzeyen, sentetik olarak üretilmiş birinci sınıf bir kalite sunar. Kullanıcıların çoğunluğu, aslında bu kalitenin doğal kıllardan bile daha iyi performans özellikleri sunduğunu söyler.
‘Silvertip Fibre®’ ince uç kısımlarında çok yumuşak, ancak orta bölümlerinde doğal kıllardan biraz daha kararlıdır. Bu özellikler, köpürme işlemi sırasında istenilen sağlam duruştan vazgeçmeksizin, köpük uygulandığında ciltte hoş, yumuşak bir his oluşturur. Günlük kullanımda, elle işlenmiş lifler, daha hızlı kururken sabunlara ve kremlere karşı dirençli oldukları için doğal kıllardan daha az hassastır.
Tamamen vegan olan bu lifler doğal kıllardan daha uzun ömürlüdür, çünkü az miktarda tıraş sabunu veya kreminden, özellikle kremsi ve kalın bir köpük elde edilir ve sonuç olarak daha az kullanılır. 

Silvertip Fibre® kılından elde edilmiş sentetik tıraş fırçaları doğal kıl tıraş fırçaları ile karşılaştırıldığında bakımı oldukça zahmetsizdir. Ayrıca kolay kuruma özelliği sayesinde seyahat tıraş fırçalarında kullanılır. 

Geleneksel Tıraş Seti Nasıl Kullanılır?

Tıraş köpüğünü hazırlayın: Ilık su, tıraş fırçası ve tıraş kremi ya da tıraş sabunu yardımıyla tıraş köpüğünü hazırlayın. Tıraş fırçanızı ılık su ile ıslatın ve fırçayı silkelemeden kase içindeki sabun/krem üzerinde dairesel hareketlerle çırparak köpük oluşturun. Tıraş köpüğünün daha kalın ve yoğun olması için fırçanıza birkaç damla su damlatarak köpüğün kıvamını ayarlayabilirsiniz.

Cildinizi tıraşa hazırlayın: Kusursuz bir geleneksel ıslak tıraş için, daima sıcak duş sırasında veya sonrasında tıraş olun. Cildinizi yumuşatmak ve sakalları tıraşa hazırlamak için cildinize köpük uygulayın. Tıraş köpüğünün tıraş fırçasıyla uygulanması cildin üzerindeki ölü tabakanın atılmasına yardımcı olurken kılları kaldırarak konforlu bir tıraşa hazırlar. Ayrıca mümkünse, köpüğün cildinizde en az 1-2 dakika beklemesi sakalların daha çok yumuşamasına ve daha kolay tıraş olmanıza olanak sağlar.

İlk tutuş: Jiletli tıraş makinesi cilde 30 derece tutulmalıdır. Doğru açıyı bulmak için makineyi önce cildinize paralel şekilde tutun. Ardından tıraş makinesini yavaş yavaş yukarı kaldırın, jiletin cildinize değdiğini hissettiğiniz anda durun, bu tutmanız gereken 30 derecelik açıdır. Yaklaşık 5 tıraştan sonra doğru açıyı yakalayıp pratik kazanacağınızdan emin olabilirsiniz.

İlk perde: Jiletli tıraş makinesi kullanırken bilmeniz gereken en önemli kural, makineyi bastırmamaktır. Tıraş makinesinin kendi ağırlığıyla işini yapmasına izin verin. İlk perdeyi sakal çıkış yönünde alın. Makinenin sakallarınızı kesmediğini hissettiğiniz yerlerden tekrar geçmeyin. Jiletli tıraş makinesi, sakalları azaltarak keser, tek perdede sinekkaydı tıraş vermez. Bu bölgeleri ikinci perdeye saklayın. Tahrişin en basit nedenlerinden biri, cildin üzerinde tıraş bıçağının bastırarak ve tekrar tekrar geçilmesidir. Buna izin vermeyin!

İkinci perde: Cildinize tekrar köpük uyguladıktan sonra ikinci perdeyi de sakal çıkış yönüne doğru olarak, kalan sakalları temizleyin. Daha yakın bir tıraş istiyorsanız, sakalın çıkış yönüne dik açıyla (burundan kulağa ya da kulaktan buruna doğru) tıraş olabilirsiniz.

Durula – nemlendir: Tıraştan sonra cildinizi soğuk suyla durulayın, tıraş sonrası balsam ya da losyonu sürerek nemlendirin, besleyin ve ferahlatın.

Mühle jiletli tıraş makineleri tüm markaların çift taraflı yaprak jiletleri ile uyumludur. Size klasik tıraş makinelerimiz ile kusursuz uyum içinde çalışan yaprak jiletlerimizi tavsiye ediyoruz.

  • Bizi Takip Edin