Ürün Numarası: 117661

Montblanc Patron Of Art Homage To Napoléon Bonaparte Limited Edition 888 Dolma Kalem 127034

Müşteri Yorumları (0)
352.163,39
Özel İndirimler % 5 334.555,22 TL

Dolma Kalemler

Montblanc Patron Of Art Homage To Napoléon Bonaparte Limited Edition 888 Dolma Kalem 127034 

Napoleon Bonaparte (1769 - 1821), 1804'ten 1814'e kadar ve yine 1815'te Fransız İmparatoru idi.

Napolyon'un siyasi ve kültürel mirası, insanlık tarihinin en ünlü liderlerinden biri olarak statüsünü sağlamıştır.

Sanatın büyük bir koruyucusuydu ve Avrupa kıtasında Antik Yunan ve Roma'nın Klasik tarzlarını yeniden canlandırarak Neoklasizme büyük ilgi gösterdi.

Napoleon, sanatçıları Neoklasik tarzda çalışmaları için teşvik etti ve La Madeleine, Arc de Triomphe ve diğer olağanüstü nesneleri inşa etti.

Napoleon, dekoratif sanatların yeniden canlanmasını ateşledi. Tamamen yeni iç mekanlar görevlendirdi ve hatta özellikle İmparatorluk mobilyalarını sipariş etmek ve korumak için "Garde-meuble Impérial" adlı bir hükümet departmanı kurdu.

Montblanc Patron of Art baskısı, Napoleon'un bir askerden konsolosluğa, Fransız imparatorluğuna ve neo-klasik tarz, geometri, hafiflik ve aynı zamanda zengin dekorasyonlara olan yolculuğunu kutluyor.

Klip, "N" ile oyulmuş bir kılıç bıçağından esinlenmiştir; klipteki kırmızı lal taşı Josephine'in taç giyme törenine saygı duruşunda bulunuyor. Mavi cila, konsolos olarak giydiği mavi üniformasından ilham almıştır, çünkü bu parça bir Fransız konsolosu olarak zamanını kutlamaktadır. İskelet sarmalı, ordunun sonsuz rolü ile Paris'teki orijinal Colonne Vendome'dan esinlenmiştir.

İskelet ızgarasındaki dekorasyon şunları temsil eder: - Gücü ve uzun ömürlülüğü temsil eden meşe yaprakları (konsolos üniformasından); - Zeytin yaprakları (Fransız akademisinin üniformasından) gücün ve zaferin, bilgeliğin ve sadakatin, ölümsüzlüğün, umudun, zenginliğin ve bolluğun sembolü olarak; - Arılar, Bourbon'lardan kopmak ve Mérovingiens'e bağlanmak için sembol olarak

Klips:    Platin kaplı klips ucu, Napoleon Bonaparte'ın eşi Joséphine'in taç giyme yüzüğünü hatırlatan kırmızı lal taşı ile süslenmiş ve Kılıç şeklindeki platin kaplı klips Napoleonic "N" taşıyor .

Dolum Sistemi:  Dönüştürücü Sistem

Uç Kalınlığı:  Medium  El işi iki renkli Au 750 düz sarı altın uç, tipik bicorn şapka ile Napoleon Bonaparte'ın portresini taşıyor

  • Bizi Takip Edin