Ürün Numarası: 115265

Leonardo Momento Zero Grande Caraibi Dolma Kalem Rodyum Aksam Altın Uç Music

Müşteri Yorumları (0)

Dolma Kalemler

Leonardo Momento Zero Grande Caraibi Dolma Kalem Rodyum Aksam Altın Uç Music Uç

 

Momento Zero Grande, Momento Zero'ya kıyasla biraz daha büyük. Momento Zero ismi, kesinlikle çağrıştırıyor, tam olarak yeni bir başlangıç, sıfırdan bir başlangıç ??anlamına geliyor; güçlü bir ekibin deneyimine ve tutkusuna dayanan yeni bir şirket tarafından yapılan ilk kalem. Leonardo Momento Zero koleksiyonu, dünya çapında bilinen İtalyan klasik tarzından esinlenmiştir; boyut ve metal kaplamalarla iyi dengelenmiş klasik bir kalemdir. Momento Zero Grande, 1930'larda İtalyan kalem şirketlerinin kullandığı kliplere referans olarak Momento Zero'ya kıyasla daha küçük bir klibe sahip.

Dolma kalem, farklı uç seçeneklerine sahiptir. (Ekstra Fine (EF), Fine (F), Medium (M), Bold (B) ve 1.5mm Stub)

Paslanmaz çelik uç içerir ve ebonitten yapılır. Momento Zero Grande, 1.2 mm kapasiteli bir piston doldurma mekanizması kullanır.

Yazı sistemi Dolma kalem

Uç genişliği Music Uç

Uç içeriği 14Kt. Altın Uç

Dolum sistemi Piston

Kapatma Sistemi Vidalı kapak

Malzeme Reçine

Renk Mavi

Aksan Rengi Gümüş

Ağırlık 25 gram

Uzunluk kapalı 145mm

Uzunluk namlusu 133mm

Gönderilen uzunluk 171mm

Ve hikaye devam ediyor ... Bir aile geleneği. Leonardo Officina Italiana, “zevk” e, yazma zevkine hayat veren deneyim ve işçiliğin karıştırıldığı bir eşsiz bir üretim merkezidir.

Babadan oğula, nesilden nesile aktarılan yazı gereçleri alanında 45 yılı aşkın deneyim. Bugün Leonardo Officina Italiana, eski yükleme sistemlerini, malzemeleri ve bir zamanlar zanaatkarın zanaatını karakterize eden çalışma tekniklerini alarak duygusal ve vintage projeler üzerinde çalışıyor. Leonardo kalemlerinin bir ruhu var, sadece tutkunun verebileceği bir insan sıcaklığı. Malzemeye oyulmuş dolma kalem kesinlikle bizi dünya pazarında farklılaştıran bu detaydır. Her Leonardo koleksiyonu İtalya'da el yapımıdır.

 

  • Bizi Takip Edin