Ürün Numarası: 117460

Kaweco AL Sport Connect EMR Dijital Kalem Black 10002099

Müşteri Yorumları (0)

Kaweco AL Sport Connect EMR Dijital Kalem Black 10002099 

Çocukluğumuzdan beri kâğıt üzerine yazı yazma, resim yapma ve çizim yapmaya aşinayız. Ancak el yazısının zarafeti sadece bizim ellerimiz için saklıydı. Kalemin tablete nereye ve hangi basınçla dokunduğu ve kaydığı da dahil olmak üzere dijital taklit teknik bir zorluktur. Bu zorluk artık akıllı teknolojilerin yardımıyla mümkün hale getirilebilir. Bunlardan biri elektromanyetik rezonansa dayanan EMR teknolojisidir. Sensörlerin yardımıyla, değişen bir ızgara modeli ile birlikte bir manyetik alan oluşturan bir elektromanyetik sinyal kaydedilir. Manyetik alan cam yüzeyin yaklaşık 5 mm yukarısında tanınır ve böylece yazı aletinin pozisyonunun yanı sıra açı ve basıncı da kaydedebilir.

Bu teknolojiyi temel alarak Wacom ile işbirliği yaparak, alüminyumdan yapılmış popüler Kaweco Sport görünümünde dijital bir kalem olarak Al Sport Connect EMR Black'i geliştirdik.

AL Sport Connect EMR Black'in sapındaki EMR teknolojisi, 4000'in üzerinde basınç seviyesine sahiptir ve bu nedenle tablette Photoshop veya Inkscape gibi uygun yazılımlarla piksel açısından mükemmel yazma veya çizme sağlar. Kalemin şarj edilmesi gerekmez ve bu nedenle her zaman kullanıma hazırdır.

Krom renk klips mevcuttur.

Malzeme : Alüminyum

Uzunluk Açıkken : 13 cm

Uzunluk Kapalı : 10,5 cm

Ağırlık: 22 g

  • Bizi Takip Edin