Ürün Numarası: 108887

Graf von Faber Castell Samurai 2019 Yılın Dolma Kalemi 145170

Müşteri Yorumları (0)

Dolma Kalemler

Graf von Faber Castell Samurai 2019 Yılın Dolma Kalemi 145170

 

· 2019 Yılın Kalemi, Japon samuraylarının, eşsiz dövüş sanatları becerilerinden, en kıymetli malzemelerden yapılmış kılıçlarından ve onların sessizce kayma hareketlerinden esinlenerek üretilmiştir.

· Samurayın ruhunu ifade eden ilk şey canlılık ve sadakattir. Vücuduna uyumlu ve hassasiyetle tasarlanan zırh (Oyoroi), savaşçıya silahlarını kullanırken mümkün olan en büyük hareket özgürlüğünü sunar.

· Siyah Serinin boyalı siyah metal gövdesi, bireysel metal plakalardan oluşmuştur ve eşsiz bir şekilde dekore edilmiş zırhı andırır. 24 ayar altın kaplamalı konik çizgiler, süslemenin biraz kabartılmış görünmesini sağlarlar. Bu çizgiler yüksek hassasiyetle yapılırlar ve her çizgi benzersizdir.

· Olağanüstü işçiliği ile, Siyah Serinin arka kapağına eşit, dalgayı andıran desenler lazerle ustalıkla işlenmiştir. Desenler suyun pürüzsüzlüğünü ve uyumunu simgeler.

· Japon kültürünün uzun kılıçlarını (katana) keskin ve sağlam kılmak için kullandıkları geleneksel süreç çok karmaşıktı. Bıçaklar tamahagane çeliğinden oluşturulmuşken, kılıcın kılıfı ve kulpu işlem görmemiş manolya ağacından yapılmaktaydı.

· Miyamoto Musashi'nin “Bilgelik ve ruhunuzu geliştirmelisiniz” ilkesi, 2019 Yılı Black Edition Kaleminin gövdesi üzerine işlenmiştir.

· Black Edition serisi, Samurayların asil erdemlerine ve onların metal işleme sanatlarına övgü olarak, en üst düzey materyallerden üretilmiştir. Kalem kapağının üzerinde Japon harfleri ile “Samuray” yazısı işlenmiştir. Eli korumak için kullanılan, “tsuba” veya bir başka deyiş ile “el muhafızı” kelimesi Musashi tarafından yaratılan sembol ile arka kapağın üzerine işlenmiştir. Kapaklar ve tutma yerleri, titanyumdan yapılan antrasit-gri PVD kaplaması kaplanmış, 18 ayar altın medium uç ise, rutenyum ile kaplanmıştır.

· Bu benzersiz, özel numaralandırılmış kalemlerin her biri, samurayların yaratılışlarındaki güç, berraklığı ve mükemmeliyeti için çaba sarf etmelerini simgeleştirmektedir.

 

İlgi çekici bir broşür ve özgünlük sertifikası ile özel, parlak, cilalı siyah ahşap kutu ile gönderilir
Kutunun altında ki bölüm 6 adet daha yazı gereci saklamak için yer sunar
330 parça ile sınırlıdır

 

  • Bizi Takip Edin