Ürün Numarası: 120275

Caran d'Ache Ecridor Venetian Tükenmez Kalem Set Palladium 8902.486

Müşteri Yorumları (0)
8.839,38 TL

Tükenmez Kalemler

Caran d'Ache Ecridor Venetian Tükenmez Kalem Set Palladium Special Edition 8902.486

Ecridor Venedik Hediye Seti - el yapımı takıların zarafeti Caran d'Ache, Ecridor Venetian'ı tanıttı.
Sadece Caran d'Ache'nin sırrına sahip olduğu bir ışık oyunu yaratan, ince dövülmüş bir efektle övünen bir çift yazı gereci.
Gerçek bir Caran d'Ache klasiği olan Ecridor Koleksiyonu, enstrümanlarının zarafeti, zamansızlığı ve dayanıklılığı ile karakterize edilir.
Altıgen şekillerinden otantik stile ve rakipsiz güvenilirliğe kadar bu enstrümanlar, guillochage sanatını İsviçre hassasiyetiyle birleştirme konusundaki bitmeyen arzusunun sonucudur.
Caran d'Ache'deki usta zanaatkarlar, Ecridor Venetian ile, her biri uyumlu gümüş veya bronz iç kısımlara sahip siyah deri çantasıyla birlikte iki zarif kreasyon yarattı - ince yazı meraklıları ve benzersiz öğeler ve çağdaş tasarım hayranları için olmazsa olmaz.
Tükenmez kalem
Uzunluk: 128 mm x Çap: 8 mm Ağırlık: 23 gr
Paladyum kaplamalı altıgen pirinç gövde Malzemeye oyulmuş dövme efektli gravür tekniği Basmalı düğmeye lazerle oyulmuş Caran d'Ache logosu Paladyum basma düğmesi ve esnek klips
Pürüzsüz gümüş iç kısım ile damarlı siyah dana derisi Gözlük kılıflarından ilham alan kılıf Boyutlar: 16 cm x 3,6 c
Şık bir kaplamaya sahip birinci sınıf karton hediye kutusu Boyutlar: 19 cm x 14 cm x 4 cm Ağırlık: 300 gr Çıkarılabilir kırmızı kol
Caran d'Ache Goliath orta boy siyah mürekkep dolumu ile donatılmıştır Tüm Goliath kartuşlarıyla uyumlu
İsviçre üretimi

  • Bizi Takip Edin