Ürün Numarası: 105662

Caran d'Ache Boya Kalem Seti CA0999.325

Müşteri Yorumları (0)

Sanatsal


Caran d'Ache Hakkında

1915 yılında kurulan İsviçre’nin ilk kurşun kalem fabrikasını alan Arnold Schweitzer’in marka ismi olarak Fransız karikatürist Poire’nin takma adı Caran d’Ache’ı seçmesi ile hikayesine başlayan Caran d’Ache kalemleri, en kaliteli materyallerden yenilikçi yazı ve çizim araçları geliştiriyor.Yazı dünyasını değiştiren ve geliştiren yenilikçi buluşlar, Kalemin Rusçasından ismini alan İsviçreli kalem ustası, 100 yılı aşkın deneyimle şekillenen kusursuz kalemleri sizlerin beğenisine sunuyor....

Caran d'Ache Boya Kalem Seti CA0999.325 Özellikleri

Yıldönümü karton kutu 25 renk / CA0999.325 100. yıldönümünü kutlamak için Maison Caran d’Ache, beş ikonik üründen ilham alan yeni bir koleksiyon ortaya çıkardı: Technograph, Fixpencil, Prismalo, Ecridor ve 849. Bugün, tıpkı dün olduğu gibi, Prismalo'yu keşfetmek eşsiz hisler yaşamaktır. Dünyadaki ilk suluboya kalem, sanatçıların ve okulların tüm nesillerine eşlik eden sanatçı, 1931 yılından bu yana suluboya sanatının tüm büyüsünü bir başka seviyeye taşıdı. Bu seçim 25 çeşit renkten oluşuyor, bazıları genellikle büyük çeşitlerin bir parçasıdır .

 

İçindekiler: 25 suda çözünen renkli kalemler Uygulamalar: temiz, doğru çizgiler için ince, sert, kırılmaz kurşun. Kuluçka, yıkama çizimi, bilimsel çizim veya suluboya gibi teknikler için iyidir.

 

Teknik açıklama :

Tip: Suda çözünür renkli kalemler, optimal tutuş için altıgen şekil

Kurşun: suda çözünür, ince ve dayanıklı, 3 mm çapında, mükemmel ışık direnci

 

Kalem: altıgen, kaplı, renk numarası belirtilen Premium FSC sertifikalı sedir ağacı CE EN71 ile uyumludur

İsviçre'de geliştirilmiş ve üretilmiştir.

  • Bizi Takip Edin