Ürün Numarası: 109318

Aurora Dolma Kalem Demonstrator 888-N Siyah Limited Edition

Müşteri Yorumları (0)
44.160,00
Özel İndirimler % 15 37.536,00 TL

Dolma Kalemler

Aurora Dolma Kalem Demonstrator 888-N Siyah

 

Zamansız tasarımı modern malzemelerle birleştiren Limited Edition Aurora 88 Siyah şeffaf bir gövdeye sahip. Mat siyah donanımlarla süslenmiş, klasik bir kalemle gelen bu yeni tasarım, karartılmış 18 ayar altın uç ve Aurora'nın özel Hidden Reservoir dolum sistemi ile birlikte geliyor.

 

İtalya'nın Turino kentinde üretilen Aurora 88 Black Demonstrator, Aurora’nın sınırlı sayıda bulunan ve tek tek numaralandırılmış dolma kalemlerinin en yenilerinden biridir. Aslen 1950’lerde tasarlanan Aurora, son 60+ yılını 88’in zamansız tasarımını inceleyerek geçirdi. Uç, mat siyahla kaplanmış ağır oyulmuş 18 ayar altın uçtur. Siyahla süslenmiş şeffaf gövde, zamansız tasarıma dayanıyor ve kendine has bir şekilde modern bir his veriyor. Aurora’nın özel Gizli Rezervuar doldurma sistemi size sadece bir miktar ekstra mürekkep verir, böylece düşüncelerinizi kuru olarak kullanmazsınız. Kuru çalışmaya başladığında, fazladan mürekkebi boşaltmak için dolguyu birkaç kez döndürün.

 

Her bir Aurora 88 Black ile bir 35ml şişe Aurora Black mürekkep içeren güzel bir deri kaplı kutu içinde gelir ve Aurora’nın 2 yıl üretici garantisi kapsamındadır. Aurora sadece bu kalemleri 1888 üretti ve her biri ayrı ayrı numaralandırıldı.

 

Farklı uç seçenekleri için bizlerle irtibata geçebilirsiniz.  ( Fine, Extra Fine, Medium, Broad )

  • Bizi Takip Edin